top of page

Om matkassa.no!

Når du nå velger matkassa.no er du med på å sikre drift av lokale bedrifter. Både bonden, gartneren og slakteren er like lokale som cateringselskapet. Således forblir verdiene hvor du handler og ikke hos utenlandske multikonsern.

Må jeg kjøpe matkassa hver uke?

Selvfølgelig ikke. Du bestemmer selv om du vil hoppe over en eller flere uker. Det viktige er at du senest onsdag før ønsket levering betaler Vippskravet som kommer fra oss. Om du er på autotrekk så annullerer du enkelt selv på under linken hvor du startet abonnementet

Når og hvordan leveres maten?

Maten leveres av firmaet Helt Hjem. Du får en SMS hvor du enten velger personlig leveranse eller tillater budet å sette igjen Matkassa ved døren. Maten leveres i såkalte IFCO-kasser. Dette er miljøvennlige kasser som kan brukes ubegrenset ganger. Den er tilpasset størrelsen på Matkassa og dekket til med Fryseelement.

Hvordan fungerer det rundt ferier og bevegelige helligdager?

- Levering som faller på bevegelige helligdager leveres første virkedag etter. Dette grunnet matens holdbarhet.

- Jul/nyttår holder vi stengt. Siste levering før jul er 13. desember 2021 og første etter nyttår er 10. januar 2022.

- Påsken holder vi åpent, men husk levering skjer første virkedag etter, altså tirsdag 19. april 2022.

- Under fellesferien holder vi stengt. Siste levering skjer søndag 5. juni 2022. Første levering etter ferien er søndag 7. august 2022.

Må jeg være hjemme i hele leveringstidspunktet?

Nei, det trenger du ikke. Men du er selv ansvarlig for kassens sikkerhet. Både vær, temperatur og dyr kan påvirke kassen sin kvalitet og sikkerhet. Det kan også være at personer med uærlig hensikt kan fjerne kassen fra din adresse. 

Hva gjør jeg om matkassa ikke kommer?

Da ringer du oss så finner vi grunnen og leverer så snart som mulig. 

Hvordan betaler jeg?

Enten velger du fasttrekk via kort, eller så får du en faktura på Vipps og i nettbanken som må betales før førstkommende onsdag.

Hvilken meny bør jeg velge?

Matkassa.no har gjort det enklere enn noen gang. Du slipper å lete igjennom et hav av matkasser for å finne din favoritt. Du velger fritt fra 12 tilgjengelige middager ut i fra sesong.

Hvilken menystørrelse bør vi velge?

Matkassene kommer i forskjellige størrelser. Enkelt forklart er Singelkassa for en person, Duokassa for to og så har vi laget to forskjellige størrelser av vår Familiekasse ut i fra antall i husholdningen og om noen eventuelt er litt mer sulten enn andre :)

Har dere en meny tilpasset allergier?

Om det skulle være allergier vi må vite om så skriver du det ved bestillingen første gang og vi tar hensyn til det ved levering. 

Hva skjer hvis det skulle være en feil ved leveransen?

Da ringer oss så ordner vi opp og leverer så snart som mulig. 

Når er siste frist for å legge inn bestilling/endringer for neste uke?

Ønsker du å endre menyvalg eller antall så ringer du oss. Ønsker du og hoppe over en uke så betaler du ikke fakturaen. Uansett er onsdag siste frist for leveringen påfølgende uke.

Er det noen bindingstid?

Vi opererer ikke med noen form for binding. Hos oss handler du fordi du er fornøyd og ikke fordi du må!

Hvor kan jeg se menyene for kommende uker?

Vi opererer ikke lengre med noe fast meny. Du kan velge fritt hvor mange og hvilke middager du skal ha levert.. Merk at det kun er gratis levering om du velger tre- eller flere middager.

Gavekort

Du kan kjøpe gavekort på et eksakt beløp. Ta kontakt så hjelper vi deg.

Hva er souse-vide?

Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen. Fordi produktet tilberedes i sin egen kraft, bevares farge og smak bedre.

De vakuumerte pakkene senkes i vannbad eller varmes på dampfunksjon. Siden vann leder varme bedre enn luft, varmes maten fortere enn i ovn på tilsvarende temperatur. Temperaturen i vannbadet er også lettere å holde presis. Metoden brukes til langsom koking, der temperaturen i vannet er lik temperaturen man ønsker i maten. Da varmes maten sakte til riktig temperatur, uten at de ytterste delene blir for varme. Slik unngås væsketap, og maten blir saftigere og bedre. Om ønskelig kan maten varmes i kjele uten forpakning.

Hvorfor souse-vide og hva er fordelene?

I en travel hverdag hvor tiden ikke strekker til er det bedre å bruke tiden på familien og barna. Løsningen blir ofte at en ofrer sunn og ernæringsrik mat til fordel for usunn hurtigmat. Sous-vide er laget fra grunnen av utdannede kokker som sørger for, ikke bare god kvalitet, men også riktig ernæring.

Hva skiller dere fra Adams Matkasse, Hello Fresh, Kokkeløren eller Godt Levert?

Våre konkurrenter fungerer som et dyrt mellomlegg mellom kolonialbutikken og deg som sluttbruker. Ønsker du fortsatt å lage maten fra grunnen så bruk heller en god kokebok og noen minutter i butikken til å velge ut de beste råvarene selv. Vi har allerede laget maten og du trenger bare å varme den opp.

Send inn en anbefaling

Navn*

Telefon

E-postadresse*

Anbefaling*

bottom of page