Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Om matkassa.no!

Når du nå velger matkassa.no er du med på å sikre drift av lokale bedrifter. Både bonden, gartneren og slakteren er like lokale som cateringselskapet. Således forblir verdiene hvor du handler og ikke til utenlandske multikonsern.

Må jeg kjøpe matkassa hver uke?

Selvfølgelig ikke. Du bestemmer selv om du vil hoppe over en eller flere uker. Det viktige er at du betaler siste faktura som sendes via Vipps innen onsdagen før ønsket levering (natt til mandag). Om du er på autotrekk så annullerer du enkelt selv på under linken hvor du startet abonnementet

Når og hvordan leveres maten?

Maten leveres av firmaet Helt Hjem. Du får en SMS hvor du enten velger personlig leveranse eller tillater budet å sette igjen Matkassa ved døren. Maten leveres i såkalte IFCO-kasser. Dette er miljøvennlige kasser som kan brukes ubegrenset ganger. Den er tilpasset størrelsen på Matkassa, er åpen og dekket til med Fryseelement.

Hvordan fungerer det rundt ferier og bevegelige helligdager?

- Levering som faller på bevegelige helligdager leveres første virkedag etter. Dette grunnet matens holdbarhet.

- Under fellesferien er vi stengt. Siste levering skjer søndag 28. juni. Første levering etter ferien er søndag 9. august 2020.

- Jul/nyttår holder vi stengt. Siste levering før jul er 13. desember 2020 og første etter nyttår er 10. januar 2021.

- Påsken holder vi åpent, men husk levering skjer første virkedag etter, altså tirsdag 6. april 2021.

Må jeg være hjemme i hele leveringstidspunktet?

Nei, det trenger du ikke. Men du er selv ansvarlig for kassens sikkerhet. Både vær, temperatur og dyr kan påvirke kassen sin kvalitet og sikkerhet. Det kan også være at personer med uærlig hensikt kan fjerne kassen fra din adresse. 

Hva gjør jeg om matkassa ikke kommer?

Da ringer du oss så finner vi grunnen og leverer så snart som mulig. 

Hvordan betaler jeg?

Enten velger du fasttrekk via kort (PayPal), eller så får du en faktura på Vipps og i nettbanken som må betales før førstkommende onsdag.

Hvilken meny bør jeg velge?

Matkassa.no har gjort det enklere enn noen gang. Du slipper å lete igjennom et hav av matkasser for å finne din favoritt. Vi har latt våre kunder velge hva vi skal servere og er trygg på at deres valg harmonerer med flesteparten av våre kunder.

Hvilken menystørrelse bør vi velge?

Matkassene kommer i forskjellige størrelser. Enkelt forklart er Singelkassa for en person, Duokassa for to og så har vi laget fire forskjellige størrelser av vår Familiekasse ut i fra antall i husholdningen og om noen eventuelt er litt mer sulten enn andre :)

Har dere en meny tilpasset allergier?

Om det skulle være allergier vi må vite om så skriver du det ved bestillingen første gang og vi tar hensyn til det ved levering. Det kan forekomme at en ikke får samme rotasjon på middagsplanleggeren og dermed kan ende opp med lik middag to ganger samme uke. Under fanen menyer er alle matvarene vi bruker merket i en allergitabell til høyre.

Hva skjer hvis det skulle være en feil ved leveransen?

Da ringer oss så ordner vi opp og leverer så snart som mulig. 

Når er siste frist for å legge inn bestilling/endringer for neste uke?

Ønsker du å endre menyvalg eller antall så ringer du oss. Ønsker du og hoppe over en uke så betaler du ikke fakturaen. Uansett er onsdag siste frist for leveringen påfølgende uke.

Er det noen bindingstid?

Vi opererer ikke med noen form for binding. Hos oss handler du fordi du er fornøyd og ikke fordi du må!

Hvor kan jeg se menyene for kommende uker?

Menyen for kommende uke ligger som vedlegg i matkassa du fikk, eller så kan du lese mer her.

Gavekort

Du kan kjøpe gavekort på spesifikke kasser eller med et eksakt beløp. Ta kontakt så hjelper vi deg.

Hva er souse-vide?

Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes, stort sett i plast, og varmebehandles i emballasjen. Fordi produktet tilberedes i sin egen kraft, bevares farge og smak bedre.

De vakuumerte pakkene senkes i vannbad. Siden vann leder varme bedre enn luft, varmes maten fortere enn i ovn på tilsvarende temperatur. Temperaturen i vannbadet er også lettere å holde presis. Metoden brukes til langsom koking, der temperaturen i vannet er lik eller bare litt høyere enn temperaturen man ønsker i maten. Da varmes maten sakte til riktig temperatur, uten at de ytterste delene blir for varme. Slik unngås væsketap, og maten blir saftigere og bedre. 

Hvorfor souse-vide og hva er fordelene?

I en travel hverdag hvor tiden ikke strekker til er det bedre å bruke tiden på familien og barna. Løsningen blir ofte at en ofrer sunn og ernærings rik mat til fordel for usunn hurtigmat. Sous-vide er laget fra grunnen av utdannede kokker som sørger for, ikke bare god kvalitet, men også god ernæring.

Hva skiller dere fra Adams Matkasse og Godt Levert?

Våre konkurrenter fungerer som et dyrt mellomlegg mellom kolonial og deg som sluttbruker. Ønsker du fortsatt å lage maten fra grunnen så bruk heller en god kokebok og bruk tid til å velge ut de beste råvarene selv. Vi har allerede laget maten og du trenger bare å varme den opp.

Send inn en anbefaling

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Takk for ditt forslag. Vi sjekker opp om det lar seg gjøre hos vår logistikkavdeling :)