MATKASSA.NO

FANTASTISK MIDDAG KLAR FÅ MINUTTER!

GRUNNET OMLEGGING AV PRODUKSJON VIL IKKE
MATKASSA MAKRO VÆRE TILGJENGELIG FØR 2019!

MER INFORMASJON OM: HVA ER MAKRO // OM MATKASSA MAKRO // OM PRODUKTENE // KOSTPLANLEGGER

Hva er Makro? Det er et måltid for en person basert på behovet av protein, fett, karbohydrat og grønnsaker. All mat blir tilberedt i vårt kjøkken med ny-teknologisk ovner som ikke krever fett eller olje. 

All informasjon om produktene finner du her samt en gratis kostplanlegger 

Matkassa Makro er et landsdekkende tilbud. Boksene leveres direkte på din dør av Bring. Bestillingsfristen er dagen før innen kl.12:00. Maten pakkes fersk med forsegling og har en holdbarhet på minst sju dager, uavhengig av produktet. Minimums bestilling er kr. 300,- Det tas et gebyr på kr. 99,- pr. levering.

Du kan enten velge våre standardpakker med maksimal vekt på både protein, karbohydrater og grønnsaker eller spesifisere tilbehør fordelt på antall gram fra kategori 1 (protein & fett) og kategori 2 (karbohydrat & grønnsaker). Vær oppmerksom på at all vekt er oppgitt i ubehandlet vare. Således vil vekt på kjøtt minke og ris/pasta øke. All mat er laget uten smakstilsetning, for at du 100 % kan kontrollere din makro. Velg størrelse og antall i linken til venstre og legg et spesifisert oppsett på denne linken!


SMALL: Inntil 100 gram fra kategori 1 og 200 gram fra kategori 2
MEDIUM: Inntil 200 gram fra kategori 1 og 300 gram fra kategori 2
LARGE: Inntil 300 gram fra kategori 1 og 400 gram fra kategori 2