MATKASSA.NO

Fantastisk middag klar på få minutter!

MER INFORMASJON OM: HVA ER MAKRO // OM MATKASSA MAKRO // OM PRODUKTENE // KOSTPLANLEGGER // TIL BESTILLINGSSKJEMA

Hva er Makro? Det er et måltid for en person basert på behovet av protein, fett, karbohydrat og grønnsaker. All mat blir tilberedt i vårt kjøkken med ny-teknologisk ovner som ikke krever fett eller olje. 

All informasjon om produktene finner du her samt en gratis kostplanlegger 

Matkassa Makro er et landsdekkende tilbud. Boksene leveres direkte på din dør av Bring. Bestillingsfristen er onsdag før midnatt. Maten pakkes fersk med forsegling og har en holdbarhet på minst sju dager, uavhengig av produktet. Minimums bestilling er kr. 300,- Det tas et gebyr på kr. 99,- pr. levering.

Du kan enten velge våre standardpakker med maksimal vekt på både protein, karbohydrater og grønnsaker eller spesifisere tilbehør fordelt på antall gram fra kategori 1 (protein & fett) og kategori 2 (karbohydrat & grønnsaker). Vær oppmerksom på at all vekt er oppgitt i ubehandlet vare. Således vil vekt på kjøtt minke og ris/pasta øke. All mat er laget uten smakstilsetning, for at du 100 % kan kontrollere din makro. Velg størrelse og antall i Vipps og legg til et spesifisert oppsett på denne linken!

Våre størrelser og priser (betales via Vipps):

SMALL (59,-): Velg inntil 50 gram fra kategori 1 og 100 gram fra kategori 2
MEDIUM (79,-): Velg inntil 100 gram fra kategori 1 og 200 gram fra kategori 2
LARGE (99,-): Velg inntil 150 gram fra kategori 1 og 300 gram fra kategori 2

Maksimal vekt tilsvarer standardpakke. Du spesifiserer kun hvilke produkt du ønsker. Betal via Vipps (scan koden) og send inn dette skjemaet: