MATKASSA.NO

Fantastisk middag klar på få minutter!

Om matkassa.no!

Når du nå velger matkassa.no velger du å sikre drift av lokale bedrifter.  Både bonden, gartneren og slakteren er like lokale som cateringselskapet og betaler sin skatt til ditt nærmiljø. Således forblir verdiene hvor du handler og ikke til utenlandske multikonsern.  Se hvem som tilbereder din mat og hvilke leverandører de bruker her.


Må jeg kjøpe matkassa hver uke?

Selvfølgelig ikke.  Du bestemmer selv om du vil hoppe over en eller flere uker. Det viktige er at du betaler siste vedlagte faktura innen onsdagen før ønsket levering (natt til mandag).  Om du er på autogiro eller nettbetaling så tar du enkelt kontakt med oss (før onsdag) og vi stopper neste forsendelse.


Når og hvordan leveres maten? 

Maten leveres av firmaet Helt Hjem og står ved din inngangsdør natt til mandag.


Må jeg være hjemme i hele leveringstidspunktet?

I motsetning til våre konkurrenter som kommer på dagtid leverer vi alle våre matkasser natt til mandag - og det beste av alt - rett på døra.  Så da setter du bare kassen i kjøleskapet før du går på jobb eller skole så har den holdt seg kjølig under hele leveringsprosessen.


Hva gjør jeg om matkassa ikke kommer?

Da ringer du oss så finner vi grunnen og leverer så snart som mulig. 


Leverer dere der jeg bor?

Vi leverer i de byer/tettsteder som står listet opp her.


Hvordan betaler jeg?

Når du bestiller første gang gjør du det her.  Det blir så lagt med en faktura på hver levering som må betales før førstkommende onsdag.  En kan eventuelt velge avtalegiro så slipper en å tenke på om en har husket å bestille neste ukes matkasse.  En avtalegiro ligger alltid ved sammen med faktura for neste levering eller kan lastes ned her.


Hvilken meny bør jeg velge?

Matkassa.no har gjort det enklere enn noen gang.  Du slipper å lete igjennom et hav av matkasser for å finne din favoritt.  Vi har latt våre kunder velge hva vi skal servere og er trygg på at deres valg harmonerer med flesteparten av våre kunder.


Hvilken menystørrelse bør vi velge?

Matkassene kommer i forskjellige størrelser.  Enkelt forklart er Singelkassa for en person, Duokassa for to og så har vi laget fire forskjellige størrelser av vår Familiekasse ut i fra antall i husholdningen og om noen eventuelt er litt mer sulten enn andre :)


Har dere en meny tilpasset allergier?

Om det skulle være allergier vi må vite om så skriver du det ved bestillingen første gang og vi tar hensyn til det ved levering.  Det kan forekomme at en ikke får samme rotasjon på middagsplanleggeren og dermed kan ende opp med lik middag to ganger samme uke (forutsett en velger fem eller sju leveringsdager).   Under fanen menyer er alle matvarene vi bruker merket i en allergitabell til høyre.


Hva skjer hvis det skulle være en feil ved leveransen?

Da ringer oss så ordner vi opp og leverer så snart som mulig. 


Når er siste frist for å legge inn bestilling/endringer for neste uke?

Ønsker du å endre menyvalg eller antall så ringer du oss.  Ønsker du og hoppe over en uke så betaler du ikke fakturaen.  Uansett er onsdag siste frist for leveringen påfølgende uke.


Er det noen bindingstid?

Vi opererer ikke med noen form for binding.  Hos oss handler du fordi du er fornøyd og ikke fordi du må!


Hvor kan jeg se menyene for kommende uker?

Menyen for kommende uke ligger som vedlegg i matkassa du fikk, eller så kan du lese mer her.


Gavekort

Du kan kjøpe gavekort på spesifikke kasser eller med et eksakt beløp.  Ta kontakt så hjelper vi deg.


Hva er souse-vide?

Sous-vide er en måte å tilberede mat, der maten vakuumpakkes, stort sett i plast, og varmebehandles i emballasjen. Fordi produktet tilberedes i sin egen kraft, bevares farge og smak bedre.


De vakuumerte pakkene senkes i vannbad. Siden vann leder varme bedre enn luft, varmes maten fortere enn i ovn på tilsvarende temperatur. Temperaturen i vannbadet er også lettere å holde presis. Metoden brukes til langsom koking, der temperaturen i vannet er lik eller bare litt høyere enn temperaturen man ønsker i maten. Da varmes maten sakte til riktig temperatur, uten at de ytterste delene blir for varme. Slik unngås væsketap, og maten blir saftigere og bedre. 


Hvorfor souse-vide og hva er fordelene?

I en travel hverdag hvor tiden ikke strekker til er det bedre å bruke tiden på familien og barna. Løsningen blir ofte at en ofrer sunn og ernærings rik mat til fordel for usunn hurtigmat. Sous-vide er laget fra grunnen av utdannede kokker som sørger for, ikke bare god kvalitet, men også god ernæring.


Hva skiller dere fra Adams Matkasse og Godt Levert?

Våre konkurrenter fungerer som et dyrt mellomlegg mellom kolonial og deg som sluttbruker. Ønsker du fortsatt å lage maten fra grunnen så bruk heller en god kokebok og bruk tid til å velge ut de beste råvarene selv.  Vi har allerede laget maten og du trenger bare å varme den opp. Litt mer proft og mye bedre kvalitet enn Fjordland.