top of page

Matkassa.no setter standarden for middag levert på døren. Gjennom lokale firma og distributører driver vi miljøvennlig og kostnadsfokusert. Vi satser på kortreist mat du som kunde er godt kjent med og trygg på kvaliteten. Vi er best på kvalitet og du sparer penger, slipper å handle selv, og matavfallet reduseres til et minimum.

I tillegg tar vi konseptet ett skritt lenger og tilbyr menyene sous-vide pakket. Du koker bare opp varmt vann og legger posene i gryten. Maten er ferdig på under ti minutter. Mer ekspress blir det ikke!

Vi er markedets mest fleksible med tanke på antall og mengde, og som første i Norge introduserer vi Singelkassa, spesielt tilpasset aleneforsørgere. Våre kunder er fra 18 år gamle studenter til 90 år unge pensjonister.

Matkassa.no er et landsdekkende merkenavn og benytter lokale cateringselskap som igjen bruker leverandører med kortreiste råvarer. På denne måten blir Du som kunde beriket med den beste kvaliteten med trygghet i at du handler lokalt.

All maten er tilberedt etter sous vide - prinsippet som gjør ar du slipper noe som helst forberedelser. Du bare koker opp vannet og tilsetter maten etter koketid. Alle våre middagsretter er med det klart på under 10 minutter - uansett produkt. Enklere og raskere blir det ikke.

Husk at når du bruker matkassa.no så handler du lokalt og sørger for at bønder, grossister og produsenter i ditt nærområde får omsetningen og ikke eksterne selskaper i utlandet.

Og det beste av alt: Du sparer tid og penger samtidig som du hjelper til med en grønn profil - til det beste for miljøet. Derfor bør du velge matkassa.no når du likevel skal velge en leverandør.

Hvorfor oss?

Fordelene med oss er mange - og unike. Her er fem gode grunner for å bruke matkassa.no:

1) Råvarene er kortreist med lokale leverandører

2) Maten leveres ferdig sous vide uten behov for annet enn å koke opp vann

3) Du sparer miljøet for transport og emballasje

4) Du handler lokalt og overskuddet blir i nærområdet

5) Du sparer tid og penger!

bottom of page