Middager som står i parentes er de som leveres i vår kasse med seks middager. All mat fra oss har en holdbarhet på minimum sju dager i kjøleskap. Vi sender i egnet forpakning med fryseelement!
Uke 26:
22. - 28. juni
22. - 28. juni
Fiskekaker i brun saus
Spaghetti Bolognese
Lasagne
(Bali Kyllinggryte med ris)
(Brun Lapskaus)
(Tapastallerken)
Uke 34:
17. - 23. august
17. - 23. august
Kjøttkaker med poteter
Kyllingbryst med nudler
Mors Fiskegrateng
(Biff Stroganoff med ris)
(Pasta Carbonara)
(Svinegryte med potetmos)
Uke 35:
24. - 30. august
24. - 30. august
Pannekaker med blåbær
Fish & Chips
Middagspølser og potetmos
(Gratinert skinkepasta)
(Pulled Pork med fløtepoteter)
(Tacofest)
Uke 36:
31. aug - 6. sept
31. aug - 6. sept
Svinestek med poteter
Risengrynsgrøt
Ovnsbakt laks med poteter
(Pølsegryte)
(Karbonade med potetmos)
(Kremet Fiskesuppe)
ALLERGENER
1: Gluten / 2: Skalldyr / 3: Fisk / 4: Bløtdyr / 5: Egg / 6: Peanutter / 7: Andre nøtter / 8: Sesamfrø / 9: Soya / 10: Melk / 11: Selleri / 12: Sennep / 13: Sulfitt / 14: Lupiner